Almere & the City

Waar stad en voetbal elkaar raken

Onze stad is volop in ontwikkeling en datzelfde geldt voor Almere City FC, zowel binnen als buiten de lijnen. Sportief beleefde de club afgelopen seizoen haar sportieve hoogtepunt met het behalen van een periodetitel. Maatschappelijk gezien is Almere City FC steeds beter in staat om haar status van BVO in te zetten met als doel een (nog) leukere stad te creëren. Hier, waar stad en voetbal elkaar raken, begint Almere & the City.

Doelstelling van dit project is om activiteiten te initiëren, faciliteren en/of organiseren die zowel ten goede komen aan de club als aan de stad. Met deze harde voorwaarde als uitgangspunt hebben spelers, trainers en medewerkers van Almere City FC zich verdiept in een groot aantal nieuwe en bestaande activiteiten.

 

Om de stroom aan ideeën enigszins te kanaliseren is er gekozen voor twee aanvullende criteria waar de activiteiten aan moeten voldoen;

 

  • - Activiteiten ter bevordering van de algemene ontwikkeling van kinderen en hun fysieke/sportieve ontwikkeling in het bijzonder;
  • - Activiteiten ter bevordering van de sociale cohesie binnen Almere.

  •  

  • Met hulp van inwoners, bedrijven, organisaties en Gemeente Almere  zet Almere City FC zich onvoorwaardelijk in voor dit project om uiteindelijk met z’n allen het verschil te maken en te winnen!

  •  

Kortom; Almere & the City is voor, door en van iedereen en zal bijdragen aan een leuker, gezelliger en veiliger Almere.

 

 

  •  
Powered by: