Do you believe what we believe?

Kroonenberg Groep & Almere

Almere City FC wil van betekenis zijn voor Almere. Door sportieve prestaties waarmee we Almere verder op de kaart zetten., maar ook door bij te dragen aan een leuk leven voor alle inwoners van Almere. Dit mag hoogdravend klinken maar wij, medewerkers, spelers en trainers van Almere City FC, voelen dit echt zo. Gelukkig hebben wij een hoofdsponsor, Kroonenberg Groep, die dit gevoel deelt en samen met ons het verschil wil maken in Almere.

Veel mensen weten niet dat wij kinderen helpen met onderwijs en bijvoorbeeld ex-gedetineerden een zinvolle dagbesteding bieden. Activiteiten waar wij onze mensen, kennis en faciliteiten voor inzetten. Iedere dag weer. En we doen nog veel meer. We staan te popelen om iedereen in Almere te laten zien wie we nu werkelijk zijn.

 

Bezoekers die voor het eerst bij onze wedstrijden komen zijn vaak enorm verbaasd. Over onze mooie locatie, de voorzieningen en de gezelligheid die betaald voetbal in Almere is. Maar ook bedrijven en instellingen weten ons steeds meer te vinden en zijn positief verrast over onze activiteiten op maatschappelijk gebied waarin zij in toenemende mate participeren.

 

Kortom; Almere City FC heeft grote potentie voor de stad. Als voetbalclub, maar zeker ook als platform voor projecten waarvan alle inwoners profiteren. Met iedereen die een bijdrage kan of wil leveren komen we graag in contact!

 

Dat kan via onderstaand mailadres:

thecity@almerecity.nl

 

Powered by: