Afvalluhers slagen in missie!

Afvalluh!

Afvalluhers slagen in missie!

En opnieuw was de kleedkamer van Almere City FC gisteravond het decor voor een feestje.

Dit keer waren het niet de mannen van Jack de Gier, maar waren het de businessclubleden die samen op 4 januari aan een afvalrace van 12 weken waren begonnen.

 

Gisteravond bracht teamcoach Kim Lammers (ProActief Almere) het verlossende bericht dat de groepstarget van 100 te verliezen kilo's inderdaad is behaald, en hoe! De teller van de weegschaal stopte uiteindelijk bij 106,7 kg verzameld door 11 (+1) businessclubleden die elkaar hebben gevonden in deze zware, maar toch vooral gezellige (en bij vlagen hilarische) afvalrace.

 

In de afgelopen weken werden de afvalhelden onderworpen aan tientallen Personal Training sessies, werden er diverse cols bedwongen bij het spinnen en was men voor dag en dauw in de weer bij de diverse hardloop-, triathlon-, bootcamp- en shuttle run sessies in het stadion. Door elkaar te motiveren en inspireren werden alle zware momenten en mentale dipjes overwonnen en werd de finishlijn gehaald met de voltallige selectie.

 

Unaniem hebben de Afvalluhers besloten om samen de gezonde leefstijl door te zetten, waarbij de meesten ook gaan aansluiten bij de nieuwe activiteit Running Business.  Rondom deze hardlooptrainingen delen businessclubleden zakelijke en sportieve doelstellingen en wordt er getraind richting enkele bekende loopevenementen.

 

De Afvalluhers danken ProActief Almere en Sportschool van Rheenen voor de uitstekende faciliteiten en Kim Lammers en zijn team voor de voortreffelijke begeleiding.

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: