ASC Waterwijk krijgt clinic van Almere City-spelers

Fair Play Cup

ASC Waterwijk krijgt clinic van Almere City-spelers

In het seizoen 2014/2015 werd Fair Play Cup geïntroduceerd. Leuke voorwedstrijden waar het draait om respect en verdraagzaamheid. De deelnemende teams krijgen ook punten voor sportiviteit en voor onsportief gedrag punten in mindering. Het eerste seizoen werd gewonnen door ASC Waterwijk en zij waren daarmee de beste en meest sportieve club van Almere. Inmiddels heeft Sporting Almere deze titel van ze overgenomen. Bij het winnen van de Fair Play Cup krijgt de winnende club niet alleen de grote Fair Play Cup beker, maar winnen zij ook een clinic van de selectiespelers van Almere City. Waterwijk kreeg hun clinic woensdag 23 maart.

Waterwijk kwam de woensdagmiddag met maar liefst 60 voetballertjes naar Almere City. Na een korte introductie gingen zij het veld op met onze spelers. Onder begeleiding van onder anderen Khalid Tadmine, Paul Quasten en Travis Brent werkten de spelers van Waterwijk diverse oefeningen af. Plezier en competitief waren de kenwoorden voor deze middag en de sfeer zat er goed in.

 

De spelers van Waterwijk gingen naar huis met een ervaring rijker en veel goede tips van de selectiespelers van Almere City. De spelers keken terug op een leuke middag. Sporting Almere, de winnaar van de Fair Play Cup 2015/2016,  is de volgende club die een clinic krijgt van de spelers van Almere City.

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: