De 'afvalluh'-ers starten 2016 gezond (en vroeg)

Afvalluh!

De 'afvalluh'-ers starten 2016 gezond (en vroeg)

Afvalluh, het leuke programma om samen met anderen af te vallen.

Afvalluh is officieel van start gegaan met verschillende businessclub leden van Almere City. Onder anderen gemeente raadslid Frits Huis doet komende 12 weken mee het programma. Maandag 4 januari was de kick-off van dit traject.

 

Vanochtend om 7.25 uur zaten ze daar alle elf met een frisse groene shake voor hun neus, vers gemaakt door onze afvalcoach Kim Lammers. De kick-off sessie stond in het teken van kennismaking, uitleg van de spelregels en het doornemen van het programma, waarbij vooral de zogenaamde 'shuttle run' van volgende week woensdag 7.30 uur voor gemengde gevoelens zorgde.

 

Verder werd de aanwezigheid van onze nieuwe trainer Jack de Gier zeer op prijs gesteld. Hij stak alle toekomstige helden een hart onder de riem en beloofde dat spelers en trainers hun bijdrage zullen leveren aan het halen van de gemeenschappelijke afvaltarget.

 

Later dit jaar kan jij je ook inschrijven voor dit programma om  gezamenlijk een bepaald aantal kilo af te vallen!

 

Nieuwsgierig hoe het de businessclub leden afgaat? De avonturen van de 'afvalluh'-ers kunnen jullie volgen via de website en onze social mediakanalen!

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: