Klassewerk

En de winnaar van Klassewerk is geworden: De Zevensprong!

De dag begon erg vroeg met alle voorbereidingen. De kinderen van Klassewerk kwamen om 9:00 en namen gelukkig het lekkere weer mee! Na een kort voorwoord begonnen we de dag snel. De kinderen van rekenen gingen rekenopdrachten over het hele terrein uitvoeren, de kinderen van dans kregen nog een dansworkshop, de kinderen van de pers gingen vloggen over de dag, de kinderen van fair play gingen de wedstrijden fluiten en de voetballers begonnen met hun eerste wedstrijd.

Na een korte pauze om weer even op te laden begon het tweede deel van de finaledag. De kinderen van rekenen gingen verder met hun opdrachten, de kinderen van dans gingen hun dansje langs het veld optreden, de kinderen van pers hielden een interview voor de camera, de kinderen van fair play gingen weer wedstrijden fluiten en de voetballers voetbalden nog een aantal wedstijden. 

 

Als de kinderen even niks meer te doen hadden, was er gelukkig nog heel veel te doen. Zo was er een Springkussen van onze hoofdsponsor Rabobank Almere en twee snelheidsmeters van Arno Splinter. Bij de ene snelheidsmeter konden de kinderen kijken wie er het hardst rende, bij de andere snelheidsmeter konden de kinderen kijken wie er het hardst de bal schoot. 

 

Nadat alle onderdelen voorbij waren, werden de punten snel geteld en was het tijd voor een prijsuitreiking. De kinderen met de leukste dans is geworden Columbus 8. Zij hebben een uur springen bij Bounz gewonnen. De tweede plek is gegaan naar Columbus 7-8. Zij hebben een uur bowlen bij Bowling Almere gewonnen. De eerste plek is gegaan naar De Zevensprong en zij hebben ook een uur springen bij Bounz gewonnen. 

 

Wij hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad en kijken nu al uit naar de volgende editie van Klassewerk!

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: