Fair Play Cup 2018!

Fair Play Cup

Fair Play Cup 2018!

De Fair Play Cup 2018 is een project onder de vlag van ons maatschappelijk programma ‘Almere & the City’. Wij nodigen daarom alle O13 teams uit Almere uit om in het Yanmar stadion mee te doen aan de Fairplay Cup!

Op 16 juni 2018 organiseert Almere City FC de ‘Fair Play Cup 2018’. Centraal thema van dit leuke voetbaltoernooi is sportiviteit & respect  en is bedoeld voor alle O13-elftallen van Almeerse verenigingen.

 

De Fair Play Cup organiseren we op locatie van Almere City FC. De wedstrijden duren 20 minuten zonder rust. Voorafgaand aan het toernooi bedenken alle teams één ‘nieuwe’ spelregel. Een spelregel die voetbal, sneller, spannender of gewoon leuker maakt. Denk aan spelen zonder buitenspel of aan invoering van de strafcorner uit het hockey. Naast de regels die iedereen kent spelen we de wedstrijden met de vernieuwingen die de teams zelf bedenken. Samen leveren we een bijdrage aan leuker, sportiever en respectvoller  voetbal in Almere!

 

voorafgaand aan het toernooi zijn de Fair Play Cup deelnemers onze gast bij de thuiswedstrijd van Almere City FC tegen Jong PSV op vrijdag 13 april 2018.  Voor de aftrap drinken we gezellig met alle teams een drankje op het horecaplein.  Een van onze selectiespelers komt ook.

 

Doe mee!

Meedoen? Stuur dan een e-mail naar mvo@almerecity.nl met daarin de volgende aanvullende informatie:

·         De naam van uw vereniging;

·         De teams die u inschrijft;

·         Naam en e-mailadres  van uw contactpersoon;

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: