Fair Play Cup in nieuw jasje

Fair Play Cup

Fair Play Cup in nieuw jasje

Afgelopen 2 seizoenen was de Fair Play Cup een groot succes. Dit seizoen maken we de Fair Play Cup nog leuker en sportiever! Waar voorheen de voorwedstrijden van het eerste in het teken stonden van de Fair Play Cup, komt er nu een toernooidag!

Een dag helemaal in het teken van sportiviteit en verdraagzaamheid. Samen met alle amateurclubs in Almere maken we dat mogelijk. Op deze dag zullen D- en C-junioren onderling met elkaar strijden voor de cup. De winnaar zal niet alleen goed moeten kunnen voetballen, maar moeten ook nog eens fair gespeeld hebben. Sportief gedrag wordt namelijk beloont met Fair Play punten en bij onsportief gedrag zullen er punten worden afgetrokken. 

 

Per wedstrijd zullen er overigens ook nog twee nieuwe spelregels worden bedacht. Dit zullen de teams zelf bedenken. De teams moeten voetbal nog leuker maken. Vorig seizoen hebben al heel wat nieuwe regels gezien. Dit leverde mislukte strafcorners op, na drie corners werd er een penalty weggegeven en ballen werden ingeschoten in plaats van  ingegooid. Kortom, het leverde veel spektakel en gave momenten op. 

 

Alle Almeerse clubs zullen nog een uitnodiging ontvangen voor dit toernooi. De wedstrijden zullen natuurlijk gespeeld worden in het Yanmar Stadion. Samen maken we Almere sportiever! 

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: