Grote finale Fair Play Cup

Fair Play Cup

Grote finale Fair Play Cup

De Fair Play Cup 2015/2016 kent maandagavond de grote finale. Voorafgaand aan het duel tussen Almere City FC en Sparta Rotterdam staan AS’80 en Sporting Almere tegenover elkaar in het Yanmar Stadion. Beide ploegen azen op de hoofdprijs.

Dat is de wisselbeker! Deze is momenteel nog in het bezit van Waterwijk, maar krijgt maandagavond dus een nieuwe bestemming. Bovendien is er nog een extra prijs aan het veroveren van de Fair Play Cup gekoppeld. Het winnende team krijgt namelijk een training aangeboden, die wordt geleid door een aantal spelers uit de A-selectie van Almere City FC.

 

Waterwijk, de winnaar van vorig jaar( zie foto), heeft ervoor gekozen om de jongste jeugd aan deze oefensessie te laten deelnemen. Op 23 maart komen deze voetballiefhebbers naar het Yanmar Stadion om te trainen met onze selectiespelers.

 

Maandag is het dus aan Sporting Almere en AS’80 om in de voetsporen van Waterwijk te treden. Wie wint ditmaal de Fair Play Cup, het toernooi waarbij de spelers iedere wedstrijd een nieuwe spelregel mogen bedenken die het voetbal nog sportiever en leuker maakt. Deze nieuwe regels worden vervolgens live getest in de voorwedstrijd.

 

Naast de gewone puntentelling winnen of verliezen de teams ook punten met respectievelijk sportief en onsportief gedrag.

 

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: