Klassewerk 2018 | Finaledag a.s. vrijdag!

Klassewerk

Klassewerk 2018 | Finaledag a.s. vrijdag!

Aankomende vrijdag start de finaledag van Klassewerk 2018! We kunnen terugkijken op een mooi seizoen met een record aantal deelnemers, scholen en klassen. Dit jaar is er gekozen voor een nieuwe opzet: "Iedereen doet mee!".

Aankomende vrijdag is het zover de finaledag van Klassewerk zal plaatsvinden bij Almere City FC. Dit jaar op de trainingsvelden van de Almere City FC Jeugdopleiding. Het kunstgrasveld van Almere City FC wordt namelijk vervangen door natuurgras en daarom is het Yanmar Stadion tijdelijk niet beschikbaar.

 

Vrijdag 1 juni verwachten we alle klassen om 09:00 bij Almere City FC om af te sluiten met een fantastisch voetbaltoernooi. Alle deelnemende klassen strijden namelijk tegen elkaar om een uur Jumping Jack te winnen. Naast de wedstrijden zal er een spelveld zijn voor alle kinderen die niet aan het sporten zijn, verzorgd  door Arno Splinter Sport Events.

 

Na vrijdag zal Klassewerk 2018 klaar zijn en kijken we alweer naar het volgende seizoen. Dus is jou school dit jaar enthousiast geworden van Klassewerk en willen jullie in 2019 meedoen? Geef je dan nu op en stuur een mail naar mvo@almerecity.nl

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: