Klassewerk

Klassewerk 2018 | We zijn van start!

Woensdagochtend 7 maart - Op weg naar dol enthousiaste kinderen die niet kunnen wachten tot het eindelijk begint. Samen met Sam Krant & Julian Nak rijden we naar OBS de Zevensprong om de allereerste persconferentie te geven van editie 2018!

Eenmaal aangekomen bij de persconferentie nemen Sam & Julian plaats achter de tafel die speciaal voor hun is klaargezet. Ongeveer 60 kinderen nemen als ervaren journalisten plaats in de zaal. De persconferentie staat op het punt te beginnen, maar bij alle kinderen geen drupje zweet te ontdekken. Alle kinderen hebben zich goed voorbereid, want elk kind staat met pen en papier klaar om de meest brandende vragen te stellen. 

 

Sam & Julian worden de oren van het hoofd gevraagd over hoe ze ontdekt zijn als profvoetballer, wat ze zouden willen als ze geen profvoetballer worden en wat hoeveel hun schoenen kosten. Julian verteld vol trots dat hij pas net een jaar bij Almere City FC speelt en met heel veel plezier voetbalt in Almere. Sam verteld over zijn favoriete voetballer: "Lionel Messi is voor mij de allerbeste, ik hoop dat ik het ooit zo ver mag schoppen". Nadat de meeste vragen gesteld zijn, was het tijd voor de handtekeningensessie. Alle kinderen gingen langs Sam & Julian en kregen een handtekening samen met een kaartje van Almere City FC tegen Jong PSV.

 

Na de persconferentie vroeg een jongen of ze misschien nog even wilden voetballen met hem en de klas. De profvoetballers waren hier niet te beroerd voor en trapte nog even een balletje voordat ze weer terug naar de club gingen.

 

Voor iedereen een geslaagde aftrap van het Almere & The City project Klassewerk! Aankomende maand volgen nog vele Almeerse scholen.

 

Mede mogelijk gemaakt door: Rabobank & Voiceworks 

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: