Tweak wordt Supporter van Ballen met de Buurt!

Ballen met de Buurt!

Tweak wordt Supporter van Ballen met de Buurt!

Het gaat niet alleen goed met de club Almere City FC, maar ook het MVO-project Almere & the City* draait op volle toeren. Een van de meest succesvolle activiteiten onder de vlag van Almere & the City is het wijkenvoetbalproject Ballen met de Buurt, dat een nieuwe Supporter heeft gevonden in Tweak, de onafhankelijke en snelste internetaanbieder van Nederland.

Het gaat niet alleen goed met de club Almere City FC, maar ook het MVO-project Almere & the City draait op volle toeren. Een van de meest succesvolle activiteiten onder de vlag van Almere & the City is het wijkenvoetbalproject Ballen met de Buurt, dat een nieuwe Supporter heeft gevonden in Tweak, de onafhankelijke en snelste internetaanbieder van Nederland. 

 

De verbintenis tussen het Almeerse bedrijf en Almere City FC werd vandaag bekrachtigd door Gerrit de Munck, eigenaar Cambrium BV (moedermaatschappij Tweak) en John Bes, commercieel manager Almere City FC. Op de foto staan Suzan de Munck en Randal Peelen (beiden Cambrium) achter het nieuwe partnership. 

,,Ballen met de Buurt is een activiteit waarbij we buurtgenoten stimuleren om samen op donderdagavond in ons stadion te komen voetballen. Los van de broodnodige beweging draagt Ballen met de Buurt bij aan het vergroten van de sociale cohesie in Almere en het is fantastisch als het lokale bedrijfsleven dit herkent en ondersteunt. Wij zijn dan ook erg blij met Tweak als nieuwe Supporter", aldus John Bes.

 

Ook Gerrit de Munck ziet de samenwerking helemaal zitten. ,,Als Almeerse provider dragen wij onze stad een warm hart toe. Wij hebben al ons succes mede aan Almere te danken, en daarom was dit de eerste stad waar wij ons razendsnelle glasvezelnetwerk uitrolden. Door Ballen met de Buurt te supporten willen wij graag iets terugdoen voor onze mooie stad, en laten zien dat wij als klein familiebedrijf geloven in saamhorigheid”.  

deel dit bericht:
Project nieuws
Powered by: