Afvalluh!

Afvalluh!

Gezonde voeding als een belangrijke pijler voor goede prestaties. Afvallen bij een topsportorganisatie!

Elke dag zien wij het belang en effect van gebalanceerde voeding in combinatie met bewegen. We hebben in de afgelopen jaren dan ook de nodige kennis ontwikkeld op dit gebied en delen deze graag met de inwoners van Almere in het algemeen en onze fans in het bijzonder.

 

Bij de pilot van het project ‘Afvalluh’ nodigen wij tien fans met enige vorm van overgewicht uit om onder begeleiding van onze professionals een topsportprestatie te leveren; gezamenlijk 100 kg afvallen in 8 weken! Middels een uitgebalanceerd plan werken de deelnemers toe naar het gezamenlijke afvaldoel.

 

Mocht het de deelnemers lukken om de doelstelling te halen dan wacht hen een ludieke tegenprestatie van de A-selectie van Almere City FC. Dit programma organiseren wij in samenwerking met Pro-Aktief Almere. We gebruiken alle beschikbare faciliteiten van de partners voor allerlei loopoefeningen, om te fitnessen of bijvoorbeeld zwemmen.

 

Met een uitdagend gezamenlijk doel, enthousiaste en professionele begeleiding en gave beloning is ‘Afvalluh’ de manier om eindelijk van die overtollige kilootjes af te komen.

 

Momenteel gaan wij starten met een editie voor seizoenkaarthouders. Interesse om mee te doen? Stuur een mail naar mvo@almerecity.nl 

 

‘Afvalluh’ is een project onder de vlag van Almere & the City en draagt dus bij aan een leuker, gezonder en veiliger Almere.

Project nieuws
Onze supporters

Het samen sporten werkt enorm motiverend

  • Herman Koster, deelnemer Afvalluh
Powered by: