Alle routiniers verzamelen

  • doelgroep:
    senioren in beweging, 40 jaar en ouder

Voetbal voor de oudere jongere

Ben je ouder dan 40 jaar en wil je lekker voetballen tegen gelijkgestemden? Dan is ‘Alle routiniers verzamelen’ zeker iets voor jou.

Almere City FC organiseert en faciliteert een leuke 7 x 7 competitie voor alle voetbalvedettes van 40 jaar en ouder. Voor mensen in deze levensfase wordt teamsport door een drukke levensstijl steeds vaker sluitpost. Daar gaan wij iets aan veranderen!

 

Met ‘Alle routiniers verzamelen’ zetten wij in op een leuke voetbalcompetitie en minstens zo leuke 3e helft. Door sport bewust te combineren met het in contact brengen van mensen draagt dit programma bij aan een gezonder en leuker Almere voor iedereen.

 

Alle routiniers trainen en spelen wedstrijdjes in ons eigen Yanmar Stadion. Voor dit project hebben we ervaren trainers beschikbaar en zullen ook de spelers van de A-selectie een bijdrage leveren. Uiteraard zijn ook alle familieleden van harte welkom om een kijkje te nemen!

 

‘Alle routiniers verzamelen’ is een project onder de vlag van Almere & the City en draagt dus bij aan een leuker, gezonder en veiliger Almere.

 

Project nieuws
Powered by: