Almere City on Tour!

Almere City on Tour!

Spelers ontmoeten en spelen met kinderen in de Almeerse stadswijken

Op diverse plekken bouwen we een voetbalparcours dat toegankelijk is voor alle jeugdige bewoners om te spelen en nieuwe vrienden te maken. Vanuit Almere City FC zien wij voor onszelf namelijk een belangrijke rol weggelegd om een concrete bijdrage te leveren aan een gezonde jeugd die met plezier woont in onze stad.

 

Uitgangspunt van dit project is het werken aan een Almere waar iedereen zich thuis voelt en een prettig leven leidt. Met sport en spel, uiteraard met voetbal als basis, dagen we kinderen sportief uit en zetten we in op ontmoeting met andere kinderen waar normaliter in de wijk minder contact mee is. Vooraf kondigen we onze komst  aan, in elke wijk zal onze aanwezigheid te zien en te horen zijn.

 

Het bijzondere aan Almere City on Tour is dat onze spelers en technische staf de programma’s begeleiden. Natuurlijk kunnen kinderen ook vragen stellen of een foto maken waar zij samen op staan. De deelnemertjes kunnen rekenen op een leuke middag!

 

‘Almere City on Tour’ is een project onder de vlag van Almere & the City en draagt dus bij aan een leuker, gezonder en veiliger Almere.

 

 

Project nieuws
Onze supporters

Dit project is een goed voorbeeld dat we via Almere & the City ook buiten het voetbalveld iets kunnen betekenen voor de stad.

  • Paul Quasten, ambassadeur Almere & the City
Powered by: