Ballen met de Buurt!

Ballen met de Buurt!

Wijkenvoetbal: op een gezellige, gezonde manier mensen uit je eigen wijk beter leren kennen.

 

Naast het leveren van professionele topsport zien wij voor ons een voorname rol in het leuker, gezonder en veiliger maken van onze stad. Als enige Betaald Voetbal Organisatie van Flevoland natuurlijk via voetbal.

 

Een van de belangrijke doelstellingen van ons maatschappelijk programma ‘Almere & the City’ is het bevorderen van sociale cohesie. Veel inwoners van Almere weten niet wie hun medebewoners of zelfs buren in de wijk zijn. Wij denken dat andere mensen ontmoeten de leefbaarheid van de omgeving leuker en veiliger maakt.

 

Wijkenvoetbal is daarom bij uitstek de manier om op een gezellige, gezonde en laagdrempelige manier je eigen wijk beter te leren kennen. En mensen uit andere delen van de stad te ontmoeten.

 

Twee keer maand bieden wij wijkenvoetbal-teams op donderdagavond van 20:30 tot 21:30 de mogelijkheid om in ons Yanmar Stadion te trainen. Op 11 juni spelen we een toernooi waar alle wijken strijden om de winst in de finale. Tijdens de trainingen in aanloop naar en tijdens het toernooi kunnen deelnemende teams rekenen op bezoek van onze spelers. Voor tips en aanmoediging!

 

Wij willen de spelers van de teams ook graag eens ontmoeten. Daarom zijn alle teams die meedoen van ook nog eens van harte uitgenodigd voor een rondleiding en een thuiswedstrijd. Meteen een sterk staaltje teambuilding dachten we!

 

Wie wordt de winnaar van Ballen met de Buurt 2016? Eilandenbuurt, Waterwijk of misschien wel Oostvaarders?

Project nieuws
Onze supporters

Ongedwongen in beweging komen. Leuk! Aangeraden door vader van vriendje van mijn kinderen. Cohesie in het klein.

  • Mark Hut

Blijf voetballen het leukst vinden. Als we dan toch moeten bewegen dan dit. Buitenlucht, gezellig en relaxed.

  • Deelnemer Ballen met de Buurt
Powered by: