Ballen met de Buurt!

Ballen met de Buurt!

Voetballen met je Almeerse buurtjes! Doe je mee?

Naast het leveren van professionele topsport zien wij voor ons een voorname rol in het leuker, gezonder en veiliger maken van onze stad. Als enige Betaald Voetbal Organisatie van Flevoland natuurlijk via voetbal.

 

Een van de belangrijke doelstellingen van ons maatschappelijk programma ‘Almere & the City’ is het bevorderen van sociale cohesie. Veel inwoners van Almere weten niet wie hun medebewoners of zelfs buren in de wijk zijn. Wij denken dat andere mensen ontmoeten de leefbaarheid van de omgeving leuker en veiliger maakt.

 

Wijkenvoetbal is daarom bij uitstek de manier om op een gezellige, gezonde en laagdrempelige manier je eigen wijk beter te leren kennen. En mensen uit andere delen van de stad te ontmoeten.

 

Elke week bieden wij de inwoners van Almere op donderdagavond van 20:30 tot 21:30 de mogelijkheid om in ons Yanmar Stadion te trainen. Aan het einde van het seizoen blikken we terug op het jaar en sluiten we gezamenlijk af met een sportief samenkomen. Spelers komen geregeld langs om een balletje mee te trappen en jullie te voorzien van de nodige tips & tricks!

 

Naast de trainingsavonden willen wij jullie ook kennis laten maken met de voetbalclub Almere City. Daarom zijn alle teams die meedoen van ook nog eens van harte uitgenodigd voor een rondleiding en een thuiswedstrijd. Meteen een sterk staaltje teambuilding dachten we!

 

Wie doet er mee met Ballen met de Buurt 2018? Tot donderdag!

Project nieuws
Onze supporters

Ongedwongen in beweging komen. Leuk! Aangeraden door vader van vriendje van mijn kinderen. Cohesie in het klein.

  • Mark Hut

Blijf voetballen het leukst vinden. Als we dan toch moeten bewegen dan dit. Buitenlucht, gezellig en relaxed.

  • Deelnemer Ballen met de Buurt
Powered by: