Fair Play Cup

Fair Play Cup

Bijzondere wedstrijden met bijzondere regels. Doet jouw club al mee?

Op 16 juni 2018 organiseert Almere City FC de ‘Fair Play Cup 2018’. Centraal thema van dit leuke voetbaltoernooi is sportiviteit & respect  en is bedoeld voor alle O13-elftallen van Almeerse verenigingen.

 

De Fair Play Cup 2018 is een project onder de vlag van ons maatschappelijk programma ‘Almere & the City’.  Wij nodigen daarom alle O13 teams uit Almere uit om in het Yanmar stadion mee te doen aan de Fairplay Cup!

 

Toernooi met nieuwe regels!

De Fair Play Cup organiseren we op locatie van Almere City FC. De wedstrijden duren 20 minuten zonder rust. Voorafgaand aan het toernooi bedenken alle teams één ‘nieuwe’ spelregel. Een spelregel die voetbal, sneller, spannender of gewoon leuker maakt. Denk aan spelen zonder buitenspel of aan invoering van de strafcorner uit het hockey. Naast de regels die iedereen kent spelen we de wedstrijden met de vernieuwingen die de teams zelf bedenken. Samen leveren we een bijdrage aan leuker, sportiever en respectvoller  voetbal in Almere!

 

Almere City FC – Jong PSV

voorafgaand aan het toernooi zijn de Fair Play Cup deelnemers onze gast bij de thuiswedstrijd van Almere City FC tegen Jong PSV op vrijdag 13 april 2018.  Voor de aftrap drinken we gezellig met alle teams een drankje op het horecaplein.  Een van onze selectiespelers komt ook.

 

Doe mee!

Meedoen? Stuur dan een e-mail naar mvo@almerecity.nl met daarin de volgende aanvullende informatie:

·         De naam van uw vereniging;

·         De teams die u inschrijft;

·         Voor welke en met hoeveel personen u zich aanmeldt voor de sessies;

·         Naam en e-mailadres  van uw contactpersoon;

 

De club die de meeste punten verzameld in de loop van het seizoen wint de Fair Play Cup en daarmee een clinic voor alle deelnemers van onze A-selectie en technische staf!

 

De ‘Fair Play Cup’ is een project onder de vlag van Almere & the City en draagt dus bij aan een leuker, gezonder en veiliger Almere.

 

Wil jou vereniging ook meedoen? Meld je aan via mvo@almerecity.nl 

Project nieuws
Eerst volgende events
16
za/jun

Fair Play Cup 2018

Yanmar Stadion
Powered by: