Friendlies!

Friendlies!

Vertegenwoordig jouw nationaliteit in een onvergetelijke interland! Kijk hier voor meer info!

Met Friendlies zetten we in op ontmoeting en vriendschap van Almeerse bevolkingsgroepen met een specifieke etnische achtergrond.

 

Uitgangspunt van dit project is dat elkaar beter leren kennen zorgt voor vriendschap en samenhang. En uiteindelijk een Almere waar iedereen zich thuis voelt en een prettig leven leidt. Om dit mogelijk te maken organiseren we een serie vriendschappelijke wedstrijden voor Almeerders met een migratie-achtergrond. Wedstrijden waar sportiviteit en ontmoeting van gemeenschappen bij elkaar komen!

 

Spelen we in de eerst komende wedstrijd Turkije vs. Marokko of misschien wel Suriname vs. Polen?

 

Het bijzondere aan deze wedstrijden is dat naast het voetballen de deelnemers elkaar nadrukkelijk beter leren kennen tijdens een kennismakingsdiner in onze Business Lounge. Voorafgaand aan het voetballen koken en eten de teams samen gerechten uit hun nationale keukens en komen op deze subtiele manier met elkaar in gesprek.

 

‘Friendlies’ is een project onder de vlag van Almere & the City en draagt dus bij aan een leuker, gezonder en veiliger Almere.  

 

Word jij al enthousiast voor dit project? Meld jou land en team aan bij mvo@almerecity.nl, dan zien we jouw terug in het Yanmar Stadion!

Project nieuws
Eerst volgende events
20
zo/mei

Friendlies Matchday!

Yanmar Stadion
8
zo/apr

Friendlies Matchday! | Syrië vs. Eritrea

Yanmar Stadion
Powered by: