Topsport Almere

  • doelgroep:
    Ontwikkeling sport

Topsport Almere

Topsport Almere: door ontmoeting en kennisoverdracht topsporters naar een hoger plan tillen.

Als enige Betaald Voetbal Organisatie neemt Almere City FC in Flevoland een unieke positie in. In de in afgelopen jaren heeft de club al veel goede spelers voortgebracht die furore maken op nationaal en internationaal niveau. Bijvoorbeeld: Nordin Amrabat, Oussama Assaidi, Jermain Lens en Vincent Janssen.

 

In alle facetten heeft Almere City FC veel kennis en ervaring op het gebied van topsportbegeleiding en management. Ook werken we samen met gerenommeerde organisaties op dit gebied. Het uitwisselen van kennis en informatie is voor ons de manier om een cultuur van prestatie en verbetering te waarborgen.

 

Met ‘Topsport Almere’ willen wij deze cultuur verder implementeren en delen met andere topsporters of topsportorganisaties in Almere. Topsport Almere is hiermee het door Almere City FC gefaciliteerde platform waar (top)sport elkaar ontmoet en van elkaar leert, met als ultiem doel de sport in Almere naar een hoger plan te tillen.

 

‘Topsport Almere’ is een project onder de vlag van Almere & the City en draagt dus bij aan een leuker, gezonder en veiliger Almere.

Project nieuws
Powered by: